WatchUSeek Watch Forums banner
22mm
1-20 of 397 Results
Advanced
  1. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Black 22mm Rubber Strap with IN Buckle Sold***Asking $75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping***Sold Excellent shape. No box or warranty card. Thanks for looking.
  2. Watches - Straps & Bracelets
    Traded: ISOfrane Green 22mm Rubber Strap with IN Buckle Traded***Asking $75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping****Traded Excellent shape. Still has that vanilla scent. :) No box or warranty card. Thanks for looking.
  3. Watches - Straps & Bracelets
    Selling some straps I don't wear. 22mm Black Pilot Strap: Brand new, never worn, Geckota Aldergrove Aviation Genuine Leather Watch Strap 22mm Dark Brown Strap: Slightly used, some light wear but very good condition, quick release strap Price: $30 for Both (CONUS, PayPal)
  4. Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold Panerai Caoutchouc White Rubber Strap - 22.0/20.0 MM Standard MXE0CBVZ | OC - Socal Strap is in excellent condition only worn a few times. Perfect bold color for summer time. Currently sold out at Panerai Online Store. Lists for $200 retail. Note these factory straps are high quality...
  5. Watches - Straps & Bracelets
    ISOfranes IN buckle 22mm: Dark Blue & Green Green: Withdrawn Dark Blue: Sold
  6. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn Silicone 22mm Strap Sold Sold * $75 Includes PP fees and CONUS only shipping. * Sold Thanks for looking.
  7. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Blue 22mm Sold $75 Includes PP fees and CONUS only shipping. Sold Still has that vanilla scent. :cool: No box or warranty card. Thanks for looking.
  8. Watches - Straps & Bracelets
    Hello Everyone, I have this 22mm nylon Blue Shark NATO strap that is LIKE NEW in plastic. Literally worn once. It's black with a Gold/Yellow stripe through the center. The hardware is brushed stainless. No scratches. I just sold the watch that went with it, and it doesn't really go well with...
  9. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Rubber Strap 22mm Orange Sold Asking $85 Includes PP fees and CONUS (only) USPS First Class shipping. Sold Wanted to try this out but just not for me though I do love the vanilla scent. (y) Comes with box but no warranty card. Thanks for looking.
  10. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn Rubber Strap on Large Buckle 22mm Sold Sold *Asking $125 net. Includes CONUS (only) shipping. * Sold Rubber is in good shape, cut to accommodate a wrist size up to about 185mm or 7.28" by my estimate. Buckle does have marks. Got this recently in a kit but already have the same...
  11. Watches - Straps & Bracelets
    SOLD SOLD SOLD I just took this bracelet off the limited edition titanium Skagen Fisk. The great thing about this bracelet is that it should fit any watch that has 22mm lug width. The bracelet had been sized so that is why I'm not listing it as new. The links are titanium and the buckle appears...
  12. Watches - Straps & Bracelets
    FS: EULIT Stalux Milanese Mesh Black PVD 22mm Bracelet Asking $32 Includes Paypal fees and CONUS (only) shipping. Near mint. Only tried it on but just not for me. Original owner. Brand new will run ya $ Forty Eight. From Eulit, a German company founded in 1924. Made in Germany. Eulit...
  13. Straps & Bracelets
    Referencing my initial attempt of fitting the Zuludiver 400 with the twin trigger clasp on my newly purchased Sinn 857 S UTC HERE, entitled "Zuludiver 400 ridiculous work", I recently switched back to my PVD Tegimeted bracelet. The job wasn't so bad the second time around! Rather than...
  14. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn 22mm Tegimented Steel Bracelet Sold ***Asking $225 OBRO Includes PP Fees and CONUS (only) shipping.***Sold Brand new ones run for about $Four Hundred Thirty without taxes and shipping. Fits: Sinn U1, U2, UX, 757, 857 Comes with bracelet hex wrenches, Sinn presentation box, and all...
  15. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn 22mm Standard Buckle Matte Finish Sold***Asking $125 includes PP fees and CONUS (only) shipping***Sold Has marks on the buckle but is very functional. Comes with Sinn fitted Silicone Rubber Straps and spring bars. Silicone is used and cut. Should fit wrist size up to about 190mm or...
  16. Watches - Straps & Bracelets
    FS: Sinn 22mm Compact Buckle with Matte Finish Asking $85 Includes PP fees and CONUS (only) shipping. Has marks on it but very functional. For use with Sinn fitted Silicone Rubber Straps. Comes with spring bars. These normally go for about $ one hundred ninety new without taxes and shipping...
  17. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn Green Rubber Straps 22mm Sold Asking $ 75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping. Sold Spring-bars included. Cut with 6 holes left in one piece and 5 holes left in the other. Should (not a guarantee) fit wrist size of up to: 200mm or 8.26" for use with Sinn Large Buckle (not...
  18. Watches - Straps & Bracelets
    22MM Strap lot still available. Up for grabs are two separate lots of gently used watch straps from my own collection. I've substantially paired down my collection and have no need for the straps. 22mm Lot: Eulit Perlon Strap (MSRP: $26) Blu Shark Nato Straps (MSRP: $15 x 2 = $30) Fluco One...
  19. Watches - Straps & Bracelets
    Crown & Buckle Brown Leather Rally Strap 22mm Included: alternate buckle (black pvd) Price: $25 + free shipping This strap has been lightly worn. Maybe like a dozen times at most. You can see a little bit of wear on the tongue. Aside from that it is in perfect shape. I ship out immediately...
  20. Watches - Straps & Bracelets
    MiLTAT Super Oyster Flat End Link 22mm Price: $50 + free shipping This is a lightly worn 22mm bracelet, with some light scratches. All original links included. Original packaging and spring bars also included. In fact I ship it to you exactly as I received it new, albeit with a little bit of...
1-20 of 397 Results
Top