WatchUSeek Watch Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-20 of 207 Results
  1. Watches - Straps & Bracelets
    THE ORIGINAL RUBBER TROPIC STRAP AQUASTAR The original and only genuine TROPIC strap available on the market. Perfect for vintage and modern dive watches alike. This one is a really nice Blue and is in like new condition. $69 and I will ship First class to the USA. Using Paypal . These are...
    $60 USD
  2. Watches - Straps & Bracelets
    Hello, I am selling my vintage Omega PloProf IsoFrane dive strap, my vintage Omega PloProf wetsuit expansion strap and my 50th Anniversary Omega Speedmaster patch set. The Isofrane is gently used and includes the Omega ardillon buckle. I am asking $300 for it. The wetsuit extension is New Old...
    $1,000 USD
  3. Watches - Private Sellers and Sponsors
    Selling my SINN U1- SDR which is in Mint Condition. $1400 Comes with everything shown on the pics and includes original SINN rubber and leather straps. Mounted on an Isofrane Rubber Strap- which is a 100 dollar plus strap. Movement SW 200-1 Self-winding mechanism 26 bearing jewels 28,800...
    $1,400 USD
  4. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane 20mm Anthracite Rubber Strap Sold***Asking $72, includes CONUS (only) shipping***Sold =1&c[nodes][0]=63&o=date']Flawless Feedback Like new. Still has that vanilla scent.😎 No box or card. Thanks for looking.
    $72 USD
  5. Watches - Straps & Bracelets
    For Sale - Brand new, unworn and genuine isofrane strap. Black, 20mm. Price is in USD and inclusive of shipping within Australia. Price is $90USD to ship internationally. Plenty of positive reviews on this forum. Buy with confidence.
    $80 USD
  6. Watches - Straps & Bracelets
    All items are genuine OEM unless another brand is specified No discounts for multiple purchases. None of this is on eBay I will do my best to keep the listing current as items sell. Either X'd in the picture, or in the body text. *All prices please add $5 for CONUS shipping *All colors are...
  7. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane 24mm Black Rubber Strap Sold *$75 Includes Paypal fees and CONUS (only) shipping * Sold Good condition. Thanks for looking.
  8. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane 20mm Black Rubber Strap Sold ***$85 Includes Paypal fees and CONUS (only) shipping***Sold Excellent condition. Still has some vanilla scent left. Thanks for looking.
  9. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Black 22mm Rubber Strap with IN Buckle Sold***Asking $75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping***Sold Excellent shape. No box or warranty card. Thanks for looking.
  10. Watches - Straps & Bracelets
    Traded: ISOfrane Green 22mm Rubber Strap with IN Buckle Traded***Asking $75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping****Traded Excellent shape. Still has that vanilla scent. :) No box or warranty card. Thanks for looking.
  11. Watch Deals, Feedback & Reputation
    Just completed my second transaction with mellonb1 We agreed on a fair price, payment was made, he shipped the piece the same day, item arrived on time and as described. Will definitely do business again with Brian. Deal with confidence! A+ experience. Thank you very much, Bob
  12. Watches - Straps & Bracelets
    Hello WUS, It's that time of the year: Drawer Cleaning. I have a habit of buying all straps and bracelets I like online and trying on, then sell at loss if I don't fall in love with them. The rules are simple: Price for each strap is firm and 'net' (without any fees), and see linked product...
  13. Watches - Straps & Bracelets
    ISOfranes IN buckle 22mm: Dark Blue & Green Green: Withdrawn Dark Blue: Sold
  14. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Blue 22mm Sold $75 Includes PP fees and CONUS only shipping. Sold Still has that vanilla scent. :cool: No box or warranty card. Thanks for looking.
  15. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane Rubber Strap 22mm Orange Sold Asking $85 Includes PP fees and CONUS (only) USPS First Class shipping. Sold Wanted to try this out but just not for me though I do love the vanilla scent. (y) Comes with box but no warranty card. Thanks for looking.
  16. Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn UX on ISOfrane April 2021 Serviced SOLD Sold Asking $1675 net OBRO, includes CONUS (only) shipping. Sold Just back from service last week. Crystal/AR coating are mint (just replaced). Some flee bites on case and bezel as you would expect. Comes with boxes, booklet, warranty card...
  17. Watches - Private Sellers and Sponsors
    $75 shipped CONUS. Worn once. Looks brand new.
  18. Watches - Straps & Bracelets
    Gone: ISOfrane Orange 20mm on DLC Buckle Gone*Asking $75 Includes PP fees and CONUS (only) shipping.* Gone Buckle is mint. Strap has some marks on it. See Pictures. Still has some vanilla scent left. Comes with box but no warranty card. Thanks for looking.
  19. Watches - Straps & Bracelets
    I have three ISOFRANE straps that I don't really wear any more. So they are up for sale. I'm the original owner of all three. $75ea. $70ea. for any 2 $65ea. for all 3 PayPal only shipping included. #1 22mm Light Grey RS Buckle (SOLD) #2 22m Black DLC RS Buckle (SOLD) #3 20mm Black...
  20. Watches - Straps & Bracelets
    Sold: ISOfrane 22mm Green Rubber Strap Sold ***$55 Includes PP fees and CONUS (only) shipping.***Sold Used but very functional. This is an older strap and not as flexible as I prefer. Some marks on the RS buckle. Thanks for looking.
1-20 of 207 Results
Top