WatchUSeek Watch Forums banner

tegimented

  1. Sold: Sinn Quick Adjust Tegimented Standard Buckle 22mm

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn Quick Adjust Tegimented Standard Buckle 22mm Sold Asking $245 OBRO Includes PP fees & CONUS (only) shipping. Sold Buckle is LNIB, rubber is cut. Guessing that it should still fit up to about a 7.25" wrist. Thanks for looking.
  2. Sold: Sinn U1 Black

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn U1 Black Sold ***Asking $1200 net but includes CONUS (only) shipping. Please add 3% for PP fees. ***Sold Continuing on my mission to hunt, buy, wear, and sell every watch ever made. In very nice condition, only a couple of flee bites on the bezel (see green arrows). AR looks...
  3. SOLD: Sinn U1-P Professional Fully Tegimented Dive Watch

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    SOLD - thanks fam! The Sinn U1 has long remained a natural inclusion In the general pantheon of truly excellent dive watches, but the U1-P (Professional) stands head and shoulders above the standard variant, as it was produced in very limited numbers with a series of key enhancements that make...
  4. Sold: Sinn EZM 1.1 Tegimented End Links Like New

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn EZM 1.1 Tegimented End Links SOLD: thanks buyer and WUS $65 includes PP fees and CONUS (only) shipping Like new. 22mm. Thanks for looking.
  5. FS: Sinn 856 UTC Tegimented With Bracelet

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    SOLD: Sinn 856 UTC Tegimented with bracelet. Purchased by me from Watchbuys in April 2019. This was originally purchased on leather strap and the bracelet was ordered separately. There is one small hairline on the case back and strap changing marks on the bottom of the lugs. I don’t see any...
  6. Sold: Sinn Tegimented Bracelet 20mm 756

    Watches - Straps & Bracelets
    For your consideration: A very nice 20mm Sinn tegimented bracelet. End links fit a Sinn 756. Sold *** $210 includes PP fees and CONUS (only) shipping. *** Sold Just haven't been wearing it and thought it should go to a good home. Comes in the Sinn box pictured. Very slight rub on the clasp...
  7. FSOT: Sinn EZM 1.1 Full Kit LNIB July 2019

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    FS: Sinn EZM 1.1 Full Kit July 2019 Asking $4275 OBRO Includes PP fees and CONUS (only) shipping LNIB. Functions perfectly. Aside from some very minor bracelet marks on the back of the lugs, it looks brand new. The only mark is a small dent on the bottom corner of one of the lugs (see...
  8. Sold: Sinn UX S Serviced Feb 2020

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn UX S Serviced Feb 2020 Sold *** Asking $1655 Includes PP fees and shipping (CONUS only) *** Sold Fantastic shape. Very few flea bites on AR coating. Could not find any marks on the bezel or case (except the back on the lugs). Bracelet does have some rub marks as noted in...
  9. Sinn U1-T (Fuly Tegimented bezel, case, and bracelet) Full kit. Excellent condition

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Up for sale is this excellent condition fully Tegimented Sinn U1-T 1000m Dive Watch. I am the second owner. 1st owner purchased new from AD Watch Buys in March of 2016. He wore the watch very little and never in water. I bought it several months ago and have worn it half a dozen times. Watch is...
  10. Sold: Sinn EZM 1.1 Bracelet Box Set LNIB

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn EZM 1.1 Bracelet Box set LNIB Sold *** Asking $305 includes PP fees and CONUS (only) shipping. *** Sold Picked this up with a Sinn EZM 1.1 recently. Don't think I'm ever gonna wear it. Doesn't look like the original owner ever wore it either. Thanks for looking.
  11. SOLD, SOLD Sinn U1 T, fully tegimented case and bracelet - $1950

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Bought this the first week of new year from the Sinn AD in Queensland this year so almost all of the warranty is still available. I'm the first owner. This was specially ordered from Sinn. I just can't bond with it. I really like it but I'm only able to wear it on weekends, it just doesn't go...
  12. Sold: Sinn 20mm Tegimented Large Buckle on Rubber

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn 20mm Tegimented Large Buckle on Rubber Sold *** Asking $175 OBO Includes PP fees and CONUS (only) shipping *** Sold Close to brand new. Bought it for an EZM 13 I later sold. Wore it w/o the diver's extension. So, that's why the rubber lengths are mismatched. Thanks for looking.
  13. Sold: Sinn 22mm Tegimented Large Black Mint Buckle on Rubber

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: Sinn 22mm Tegimented Large Black Mint Buckle on Rubber Sold Sold ***Asking $245 includes PP fees and CONUS (only) shipping *** Sold Thanks for looking.
  14. Sold: Sinn 22mm Tegimented Bracelet

    Watches - Straps & Bracelets
    Sold: 22mm Tegimented Bracelet Sold *** Asking $245 includes PP fees and CONUS (only) shipping. *** Sold End links fit: U1, U2, UX, 757, & 857 Some minor marks from normal wear, mark noted on the clasp. Thanks for looking.
  15. Sold: Sinn U1 S Black on Rubber Aug 2018

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn U1 S Black on Rubber Aug 2018 Sold *** Sold Asking $1725 OBRO Includes PP fees and CONUS (only) shipping Sold *** Not looking for trades at this time. Like new. Fantastic shape. Runs like a champ. Mint buckle clasp. Only a very tiny flee bite on the AR coating, see picture. Few...
  16. FSOT: Sinn EZM 1.1 Bracelet & Full Kit

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sinn EZM 1.1 Bracelet & Full Kit Asking $4385 OBRO Includes shipping (CONUS only) Comes on bracelet, with extra links, boxes, warranty card (Jan 2018), black leather strap (minor wear, extra hole punched), rubber strap & buckle. Small mark/line on the back case (see pictures). Some marks on...
  17. WTT: Sinn 857 non-UTC for Sinn U1/U2

    WTT - Trade Corner
    Withdrawn
  18. FS: Sinn 857 non-UTC on Bracelet

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    FS: Sinn 857 non-UTC on bracelet Asking $1675 Includes PP fees and shipping (CONUS only) Continuing on my mission to hunt, buy, wear, then sell every watch ever made. Just picked this up but too small for my likes. Outstanding shape. Could not find any marks on the AR or case. One very...
  19. Sold: Sinn U1 SE Excellent Dec 2016

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn U1 SE Excellent Dec 2016 Sold *** Asking $1575 Includes PP fees and CONUS (only) shipping *** Sold Comes on a Sinn molded rubber strap, black tegimented buckle (looks mint), boxes (inside box has some wear), warranty card, and Sinn tool. Keeping at about -4 sec/day. The only marks...
  20. Sold: Sinn 856 UTC on Leather 2017

    Watches - Private Sellers and Sponsors
    Sold: Sinn 856 UTC on Leather 2017 Sold ***$1045 Includes Paypal fees and shipping (CONUS only). ***Sold Comes with boxes and on a Sinn leather strap. Unfortunately, no booklet and no warranty card. Priced accordingly. Catch & release. Funding a new purchase. No trades please. Fantastic...
Top