WatchUSeek Watch Forums banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Premium Member
Joined
·
20,641 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)


Amsterdam, maart 2014 - Ace Jewelers is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse DStrap voor een exclusieve collectie horlogebanden. De banden worden met de hand gemaakt in beperkte oplage en zijn passend voor de horloges van SevenFriday. De eerste serie is vanaf 26 maart 2014 verkrijgbaar. De naam van de collectie is ProjectSeven.

De horloges van SevenFriday, geinspireerd op industriële objecten als machines, motoren en robots, vallen op door hun excentrieke en unieke ontwerp. Het merk wist in korte tijd een grote schare fans aan zich te binden door innovatief en actief gebruik van social media. Ace Juweliers was in 2013 de eerste Nederlandse juwelier die deze bijzondere horloges in de collectie opnam.Het aparte en eigenwijze design van SevenFriday heeft echter één nadeel: het is niet eenvoudig om passende banden te vinden. Ace Juweliers heeft daarom samen met DStrap een exclusieve collectie horlogebanden passend op de horloges van dit kleine merk uit Zürich ontwikkelt.

Alon Ben Joseph, Co-CEO Ace Luxury Group: "Een nieuwe band kan een horloge een compleet andere uitstraling geven. Het is een eenvoudige manier om een horloge een persoonlijk tintje te geven. Voor SevenFriday zijn passende banden door de maat echter niet eenvoudig te vinden. Wij hebben daarom de hulp ingeroepen van de meest beroemde bandenmaker van Nederland voor een collectie bijzondere handgemaakte banden. Als knipoog naar de merknaam SevenFriday zal elke uitbreiding van de collectie gelimiteerd worden tot series van slechts zeven banden."Olaf Lugten, DStrap: "Een aantal maanden geleden werd ik door Ace benaderd en maakte we een eerste afspraak aan het Koningsplein in Amsterdam. Snel kwamen we tot de conclusie dat we samen iets moois zouden moeten maken. Ik was direct enthousiast en na een creatief proces, een aantal voorstellen en samples creëerden we ProjectSeven. Unieke banden, perfect passend bij SevenFriday - allen met dezelfde eigenwijze schuine staart en het ingeponste cijfer zeven."DStrap
DStrap, opgericht door Olaf Lugten, is een kleinschalig atelier te Alkmaar dat zich richt op het maken van horlogebanden van bijzondere leersoorten. Sinds de oprichting in 2010 hebben vele liefhebbers hun weg weten te vinden naar Alkmaar voor handgemaakte banden van bijzondere leersoorten voor hun horloges.

Ace Luxury Group
Familiebedrijf Ace Juweliers bestaat sinds 1975 en is opgericht door David Ben Joseph. Vader David runt Ace & Spyer Juweliers op het Koningsplein en zoon Amir bestiert Ace in de Leidsestraat, beide in het centrum van Amsterdam. Sinds 2003 runt zoon Alon Ben Joseph de boutique Ace & Dik Juweliers in de Amsterdamse Van Baerlestraat en sinds 2007 de eBoutiques: AceJewelers.com, AceAmsterdam.com en AceEyewear.com.
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top