Czytając dziś rano kilka wątków o niedrogich zegarkach..... Zostałem przyciągnięty do wyglądu zegarków w stylu Railmaster/Seamaster. Dając pudełku z zegarkami dobre spojrzenie, ponieważ WIS jest bardziej zegarkiem wizytowym niż Diver lub Pilot. Skan mojej skrzynki wykazał rażący fakt. ŻADEN z moich zegarków wizytowych nie ma czarnej tarczy. To musi zostać naprawione.
Przed udaniem się na wieczorny odpoczynek zrobiłem szybkie poszukiwania mojej ulubionej marki, Orient, a Bambino V1 był punktem wyjścia. Ponieważ wy, użytkownicy forum, jesteście fantastyczni w sugerowaniu zegarków, które po podaniu listy funkcji mogą zasugerować, zaczynamy:
PS: Omega nie wchodzi w grę.
Czarna tarcza, srebrna koperta około 40 mm
Znaczniki lub kombinacja 3 6 9 12. Znaczniki MUSZĄ mieć ten kultowy cienki trójkątny kształt
Komplikacja daty
Wskazówki.... Lubię spiczasty styl strzałki Seamaster
Preferowane jest pewne lume, ale nie jest to problem, jeśli go nie ma. Wspomniany Bambino nie ma lume, a wskazówki nie są zakończone strzałką
Mechanizm automatyczny
Budżet <$300
Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co tam jest, o czym nie wiem
Przed udaniem się na wieczorny odpoczynek zrobiłem szybkie poszukiwania mojej ulubionej marki, Orient, a Bambino V1 był punktem wyjścia. Ponieważ wy, użytkownicy forum, jesteście fantastyczni w sugerowaniu zegarków, które po podaniu listy funkcji mogą zasugerować, zaczynamy:
PS: Omega nie wchodzi w grę.
Czarna tarcza, srebrna koperta około 40 mm
Znaczniki lub kombinacja 3 6 9 12. Znaczniki MUSZĄ mieć ten kultowy cienki trójkątny kształt
Komplikacja daty
Wskazówki.... Lubię spiczasty styl strzałki Seamaster
Preferowane jest pewne lume, ale nie jest to problem, jeśli go nie ma. Wspomniany Bambino nie ma lume, a wskazówki nie są zakończone strzałką
Mechanizm automatyczny
Budżet <$300
Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co tam jest, o czym nie wiem