WatchUSeek Watch Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Premium Member
Joined
·
20,641 Posts
Discussion Starter #1
ROYALE TITANE: SOBERE SCHOONHEID

Een van de modellijnen waarmee Pequignet de harten van de echte horlogeliefhebbers heeft veroverd, is de Royale Titane. Het is een sobere schoonheid die qua design gebaseerd is op het pilotenhorloge uit de jaren ’30, met grote uurcijfers en stevige wijzers voor optimale afleesbaarheid.

In de 44 mm metende titanium kast tikt het fraaie Calibre Royal met 100 uur gangreserve; 88 uur daarvan worden aangeduid op de grote gangreserve-indicatie bij 8 uur. Gewild is de versie met een kastanjebruine wijzerplaat en zwarte rubberen band. De winkelprijs van het bijzondere horloge is € 5.000,-.
EQUUS IS EEN HIT!

Om een Pequignet bereikbaar te maken voor het grote publiek, is de vernieuwde Equus-collectie ontwikkeld. Het ontwerp is uitgesproken elegant, met bijzondere bandaanzetten.

Voor modebewuste vrouwen is het horloge er in twee maten: 30 en 38 millimeter. Het damesmodel is er in verschillende uitvoeringen, met modieus kleurige banden van kalfsleer. Exclusiviteit is gegarandeerd, want van elke versie worden maar 500 stuks gemaakt.

De Equus voor mannen meet 42 mm en heeft een retrograde dagaanduiding met terugspringende wijzer. De damesmodellen zijn leverbaar vanaf € 700,-; het herenhorloge kost € 850,-. Alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige quartz uurwerken.
KIJKEN NAAR HET CALIBRE ROYAL

Over dit koninklijke kaliber is veel geschreven. Experts zijn unaniem van mening dat dit een klassiek, beeldschoon en toch innovatief uurwerk is. Dat beeld wordt bevestigd als je ziet hoe het Calibre Royal gemaakt wordt. Kijk voor de film op Le Calibre Royal en vidéo - Pequignet
 
1 - 1 of 1 Posts
Top